Bezoek aan Japanse ambassade 13 november 2014

 

Hidedujat_30year_anniversary_2ko was op 13 november op bezoek bij de Japanse Ambassade met Edward (van Sakura) en Hedy, Paulette, en Evie die dit jaar de reis naar Japan maken op uitnodiging van de Japanse regering (van 1-10 december). Het is gebruikelijk dat met de Ambassade voorafgaand aan de reis het programma wordt doorgenomen, en resterende vragen en bijzonderheden kunnen worden besproken.

Tot verrassing van Hideko kwam ditmaal de Ambassadeur zelf het gezelschap begroeten. Zij kon zich niet herinneren dat dit eerder was gebeurd (sinds 1997).

Masaro Tsuji isTsuji hier op een foto te zien bij de bijeenkomst van de Dutch Japanese Trade Federation (DUJAT) in het Louwman Museum,  het recentelijk geopende grote automuseum in Den Haag. De stichter Evert Louwman is importeur van Lexus, Toyota en Suzuki.

De ambassadeur sprak vriendelijk en bemoedigend met de aanstaande Japan reizigers wat bijzonder werd gewaardeerd. Zij gaan immers gespannen op reis om met het land van hun vaders kennis te maken.

Reacties zijn gesloten.