Reisverslag Rob 2011

Japan…………wat een ervaring! Ik ga proberen mijn ervaringen en impressies in het kort over te brengen.

Ik ben blij en zeer dankbaar dat deze geweldige reis mij is aangeboden.

Wat is Japan een mooi land. De tempels en tuinen zal ik nooit meer vergeten. Wat mij ook vooral opviel was dat het overal zo schoon was.

Het beeld wat ik had van Japan kwam vooral uit boekjes en reisprogramma’s en vooral niet te vergeten de tv-serie “Shogun” met Richard Chamberlain.

Het beeld dat ik nu heb van Japan is vele malen mooier!

Overal waar we uitgenodigd waren zijn we liefdevol ontvangen. De mensen hebben mij een warm gevoel gegeven.

De uitnodiging van de school op Mizumaki was voor mij persoonlijk een van de hoogtepunten.

Al die lieve kindertjes die zoveel moeite voor ons gedaan hadden heeft diepe indruk bij mij achter gelaten. Ik ben ook blij dat ik dit heb mogen meemaken.

Mijn zoektocht naar mijn vader is niet gelukt wat ik jammer vindt.

De reis die ik heb mogen maken naar het land van mijn biologische vader heeft mij wel de gelegenheid gegeven om te zien, horen en te proeven waar hij vandaan komt. Daarom wil ik nogmaals melden dat ik de Japanse regering, de MOFA en de vereniging JIN zeer dankbaar ben dat ik dit heb mogen meemaken.

Naast deze geweldige reis heb ik 6 geweldige mensen leren kennen.

Rossy, Jeanne, Hedy, Frans, onze tolk Ralph en onze gids Maya. Er ontstond een band die ik als zeer prettig heb ervaren. We konden veel delen en hebben samen veel pret met elkaar gehad. Deze mensen hebben deze mooie reis nog mooier gemaakt dan deze al was.

 

Ik zal nog heel lang genieten en denken aan deze mooie dagen en ik zal nog vaak terugkijken naar de foto’s van onze geweldige reis.

 

Bedankt,

 

Rob

 

Reacties zijn gesloten.